verblijfsregeling kinderen

Verblijfsregeling kinderen

Hoe zal het leven van je kinderen er uitzien wanneer jullie als ouders kiezen om uit elkaar te gaan. Bij wie verblijven ze door de week en hoe verloopt de regeling tijdens de schoolvakanties? Wanneer vindt de wissel plaats? En wie zorgt voor het vervoer?

Een ideale verblijfsregeling of standaard regeling die voor iedereen goed is, bestaat niet. Elk (nieuw samengesteld) gezin is anders en heeft andere noden en behoeftes.

De leeftijd van de kinderen, welke hobby's ze doen, of ze gemakkelijk omgaan met overgangen, maar ook het werkschema van de ouders kunnen uiteraard een rol spelen.

Wij bekijken elk dossier in detail en werken samen naar de beste regeling die zowel voor uw kinderen als voor u als ouders goed voelt.

Is een week-week regeling ( co-ouderschap) de standaard?

De wetgever en sommige kinderpsychologen zijn voorstander van een gelijkmatig verdeeld verblijf voor kinderen vanaf een leeftijd van circa 6 jaar. Wij zijn echter van mening dat elk kind andere noden heeft en dat een verblijfsregeling steeds op maat dient gemaakt te worden, aangepast op het gezin in kwestie.

Waarom Geerdens & Loos Advocaten?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling.
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken.
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Juridische hulp of advies nodig?

Contacteer ons vandaag nog. Bij ons bent u geen nummer, maar een client die wij persoonlijk kennen. Wij zoeken samen met u naar een creatieve oplossing hoe moeilijk uw geschil ook lijkt te zijn.

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

info@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie