Coca-Cola moet betalen voor de vergiftiging die de zwangere Kathleen Steegmans (34) in 2013 opliep nadat ze een flesje Chaudfontaine dronk. Dat heeft woensdag het Antwerps Hof van Beroep beslist dat zo de uitspraak van de Hasseltse burgerlijke rechtbank in 2015 bevestigt.

De Diepenbeekse werd levensgevaarlijk ziek en verloor haar maag en gal. In het flesje bleek zinkchloride te zitten. Coca-Cola claimde dat het niet door hun toedoen erin was terechtgekomen. Op basis van de wet op de productaansprakelijkheid is de frisdrankengigant toch schuldig bevonden.

“Die wet houdt in dat producenten aansprakelijk zijn voor producten met gebreken. Consumenten moeten geen fout van de producent bewijzen, enkel dat er een gebrek is in het product en dat zij daardoor schade geleden hebben”, zegt advocaat Steve Geerdens die het opnam voor Steegmans.

De volgende stap is nu de begroting van de schade die ettelijke tienduizenden euro’s zal bedragen. Als Coca-Cola deze betwist zal de burgerlijke rechtbank in Hasselt hier later uitspraak over doen.

Lees online 

Waarom Advocatenkantoor Steve Geerdens?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling. 
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken. 
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Contacteer ons vandaag nog!

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

geerdens@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie