echtscheiding

Echtscheiding

Als je de beslissing hebt genomen dat je wil scheiden, kan je je best juridisch laten bijstaan. In België zijn er verschillende manieren om te scheiden. Het team van Geerdens & Loos Advocaten helpt je om de juiste manier te kiezen. Dit kan via bemiddeling dan wel via een gerechtelijke procedure.

Ook als je ex-partner beslist heeft dat hij of zij wil scheiden is het belangrijk dat je je vanaf het begin juridisch laat begeleiden.

EOT

Als je nog samen met je ex-partner rond de tafel kan zitten, is een echtscheiding via EOT ( echtscheiding onderlinge toestemming) een mogelijkheid. Via een familiaal bemiddelaar kan een EOT-overeenkomst worden opgemaakt waarin jullie zowel over de gemeenschappelijke goederen als over gemeenschappelijke kinderen een regeling treffen.

Vechtscheiding

Zijn jij en je ex-partner in een hoog conflict terecht gekomen en kunnen jullie samen niet meer tot een regeling komen, zal een advocaat je bijstaan om je echtscheiding via de rechtbank te begeleiden.

Waarom Geerdens & Loos Advocaten?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling.
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken.
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Juridische hulp of advies nodig?

Contacteer ons vandaag nog. Bij ons bent u geen nummer, maar een client die wij persoonlijk kennen. Wij zoeken samen met u naar een creatieve oplossing hoe moeilijk uw geschil ook lijkt te zijn.

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

info@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie