Wij breiden uit en zoeken een nieuwe medewerker!

Wij breiden uit en zoeken een nieuwe medewerker!

Profiel

Advocaat met enkele jaren ervaring ( bij voorkeur Tableau ) en gespecialiseerd in één of meerdere van de volgende materies:

- Strafrecht

- Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

- Familierecht en familiaal vermogensrecht

Naast voormelde voorkeursmaterie is een bredere juridische vorming met kennis van het algemeen burgerlijk recht zeker een pluspunt.

Je kan – zo gewenst – eveneens in andere rechtsmateries ingezet worden.

Je bent gedreven en multi-inzetbaar. Je denkt klantgericht, kan volledig zelfstandig werken en houdt deadlines nauw in het oog. Je bent op de hoogte van de nieuwe wetgeving en rechtspraak en bent bereid hierin bij te scholen daar waar nodig.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van klanten inzake allerhande dossiers voor diverse rechtbanken en buitengerechtelijke instanties (politie, notaris, onderhandelingen met verzekeringsmaatschappijen, etc.). Je kan zelfstandig dergelijke dossiers behandelen, vanaf de eerste consultatie tot de pleidooien op de rechtbank, in een onderhandeling of bij de notaris.

Aanbod

Je komt terecht in een team van gedreven collega’s die hoge kwaliteit en klantgerichtheid voorop stellen. Je werkt voor een veeleisend en professioneel cliënteel en behandelt zeer diverse dossiers. Je krijgt de kans om volledig autonoom te werken, maar je kan steeds rekenen op de expertise en steun van je collega’s. Je komt terecht in een flexibel kantoor met de mogelijkheid om van thuis uit te werken waar het (verder) ontplooien van eigen cliënteel sterk wordt aangemoedigd. Je verloning kan gebeuren zowel op uurtarief als op forfaitaire basis, naar gelang de afspraken. Het kantoor biedt doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Stuur je cv naar geerdens@advolummen.be of robby.loos@advolummen.be.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een gesprek: 013/293.001 – 0476/722.610 (Steve) – 0494/462.657 (Robby).

DISCRETIE VERZEKERD

Waarom Advocatenkantoor Steve Geerdens?

  • Eerst luisteren wij naar u en uw probleemstelling. 
  • Wij gaan daar waar andere kantoren afhaken. 
  • Elk geschil is uniek en verdient alleen al daarom een eigen benadering en onze volledige aandacht.
  • U krijgt dan ook de persoonlijke bijstand die u en uw probleem verdienen.

Contacteer ons vandaag nog!

Linkhoutstraat 123
3560 Lummen

013 29 30 01

geerdens@advolummen.be

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie